textWrapperBG

Nieuwbouw Zevenhuis Logistics voor Imming Logistics Fine Art

Nieuwbouw Zevenhuis Logistics voor Imming Logistics Fine Art

Zevenhuis Logistics BV realiseert op het nieuwe duurzame industrieterrein Zevenhuis te Zwaag 'state of the art' huisvesting voor Imming Logistics Fine Art BV. 

Zevenhuis Logistics is een zusterberijf van Moeijes Transport en zicht richt op het ontwikkelen van een nieuw bedrijfscomplex op Industrieterrein Zevenhuis te Zwaag. Na een lange en intensieve voorbereidingsfase zijn alle eisen en wensen van Imming en haar klanten vertaald in een prachtig ontwerp bedrijfscomplex van waaruit Imming Logistics Fine Art een uitgebreid pallet aan diensten voor haar klanten gaat verzorgen. Veel aandacht is besteed aan juiste conditionering, veiligheid en duurzaamheid. Deze nieuwe huisvesting wordt volledig CO2-neutraal. Op deze nieuwe locatie kan Imming gefaseerd verder doorgroeien als de specialist in Fine Art Storage, Handling & Logistics.

www.imminglogistics.nl

Aannemer Unibouw uit Gemert is eind 2020 gestart met grondwerkzaamheden. Op 3 mei 2021 werd de eerste paal geslagen. Dat werd wegens coronamaatregelen door een kleine vertegenwoordiging van Imming en Moeijes gevierd.

www.unibouw.eu

Bedrijventerrein Zevenhuis te Zwaag is een nieuw bedrijventerrein met een duurzame filosofie dat ligt direct aan de nieuwe N307 (Westfrisiaweg) op slechts enkele kilometers van de A7.

www.zevenhuis.nl


Impressie van het nieuwe projectTERUG NAAR NIEUWS OVERZICHT ›